Collectief

Het EnergyZero Collectief

Het EnergyZero energie collectief is er voor de bedrijven, verenigingen en elke andere groep die niet alleen de energietransitie willen waarmaken, maar de krachten willen bundelen. EnergyZero wil jullie hierbij helpen en heeft daarom voor de verenigingen FcEnergie opgericht en voor alle bedrijven GreenHR.

GreenHR

GreenHR is een exclusief energielabel van EnergyZero voor werkgevers die hun duurzaamheidsdoelstelling serieus nemen. GreenHR is een collectief energiecontract, te vergelijken met de bekende collectieve ziektekostenverzekering. Alleen nu biedt de werkgever onder aantrekkelijke voorwaarden via een eigen label groene energie aan zijn eigen medewerkers. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Alles over GreenHR
FcEnergie

Sluit je aan bij FcEnergie en steun jouw club. Als lid ontvang je alle voordelen die jij normaal ook krijgt bij EnergyZero, alleen nu geeft EnergyZero een deel van de vaste leveringskosten per maand terug aan jouw gekozen collectief. Dit kan jouw club dan investeren de duurzame of sportieve doelen. Denk aan Ledlampen op het veld of het clubgebouw ombouwen zodat er geen gas meer wordt verbruikt. Wil jij je aansluiten bij jou club of wil jij jouw club voorstellen aan EnergyZero? Klik dan op de knop hieronder.

Ga naar FcEnergie