FcEnergie

FcEnergie.nl is dé energieleverancier met voorliefde voor voetbal. Door je aan te sluiten bij FcEnergie.nl profiteer je van lage energietarieven én steun je de club met een vast bedrag per maand. Geld dat wij anders kwijt zouden zijn aan reclame. In plaats daarvan kan jouw club weer allerlei sportieve doelen realiseren. Bij FcEnergie.nl kun je kiezen uit diverse leveringsovereenkomsten van groene energie met verschillende looptijden. Als online leverancier van energie kan FcEnergie.nl haar energie goedkoop aanbieden.

Ga naar FcEnergie
Voor de club die mee wil werken aan een duurzame wereld

Veel clubs kunnen nog flinke stappen zetten om duurzamer om te gaan met Energie. Het EnergyZero Collectief is gemaakt om dit mogelijk te maken samen met al je leden. De periodieke vergoeding per lid dat mee doet in het collectief kan gebruikt worden om allereerst de energiekosten te verlagen. De volgende stap is investeren in eigen energie (zon, wind, water). Dit doe je niet alleen. Wij gaan je helpen.

Interesse in een eigen collectief?

Ben je lid van een vereniging en doet jouw vereniging al mee? Geef aan bij welke vereniging je lid bent en sluit je aan bij het collectief!

Zit je zelf in het bestuur van bijvoorbeeld een vereniging en benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan contact op met mij via de onderstaande knop of bel 010 307 48 90.

Klik hier om jouw vereniging voor te stellen