Hoe start jij zelf een collectief?

Je gaat met ons een Samenwerkingsovereenkomst Energiebesparing aan als basis van het Collectief Energiecontract. EnergyZero is leverancier van energie tegen de kostprijs. Wij bieden uiteenlopende diensten om het energieverbruik van jullie leden te verlagen en te beheersen. Met als doel om de CO2-uitstoot zo veel mogelijk te reduceren en de kosten voor energie te verlagen. Hiervoor bundel je de krachten met EnergyZero! Je wordt geen wederverkoper van EnergyZero. De leden sluiten zelf als eindgebruiker een overeenkomst af met EnergyZero. Voor hen hebben wij een aantrekkelijk aanbod.

Klik hier om jouw vereniging voor te stellen
Leden aanmoedigen

Voor de vereniging zijn er geen kosten verbonden aan de overeenkomst. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat de leden worden aangemoedigd om aan te sluiten. Dat levert de vereniging immers een aantrekkelijke kick back op. Je kunt deze bijdrage gebruiken voor verdere verlaging van het energieverbruik. Maar je mag dit bedrag als vereniging naar eigen inzicht besteden. Wij leveren graag uiteenlopende materialen waarmee je de leden kunt informeren over de samenwerking.

Een duurzame vereniging maak je niet alleen maar samen

Je deelt onze mening dat wij als maatschappij anders moeten omgaan met onze energiebronnen. Je wil dit ondersteunen door de leden echt inzicht te bieden in het eigen verbruik, de kosten en de gevolgen voor de natuur. EnergyZero staat klaar om jouw vereniging hierbij te helpen. Samen met alle leden die het met ons eens zijn dat wij alle anders om moeten gaan met energie.

Interesse in een eigen collectief?

Zit je zelf in het bestuur van bijvoorbeeld een vereniging en benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan contact op met mij via de onderstaande knop of bel 010 307 48 90.

Stel hier jouw vereniging voor