Waarom Het EnergyZero Collectief

Steun je vereniging! Als lid van een aangesloten vereniging kun je klant worden bij EnergyZero en tegelijkertijd je vereniging steunen! Aansluiten bij EnergyZero heeft ook voor jou als energieafnemer tal van voordelen. Je werkt aan verlaging van je eigen energieverbruik, Je betaalt nooit te veel en je steunt je vereniging!

Kies je collectief
Voor verenigingen van eigenaren om samen te besparen

Een VVE maakt afspraken over de energievoorziening van de gezamenlijke faciliteiten en over investering van gezamenlijke zonnepanelen. Sluit als VVE een collectief energiecontract af bij EnergyZero. Alle leden ontvangen een aantrekkelijke korting op de vaste leveringskosten en krijgen inzicht in de collectieve prestaties en besparingen.

Voor werkgevers die de CO2-uitstoot willen terugdringen

Het collectief energiecontract is bedoeld voor bedrijven die ook haar medewerkers wil ondersteunen om energie te besparen. Als medewerkers klant worden, bij EnergyZero ontvangen zij een afgesproken korting op de vaste leveringskosten. Het bedrijf kan ook (een deel van) deze kosten voor haar rekening nemen.

Voor de club die mee wil werken aan een duurzame wereld

Veel clubs kunnen nog flinke stappen zetten om duurzamer om te gaan met Energie. Het EnergyZero Collectief is gemaakt om dit mogelijk te maken samen met al je leden. De periodieke vergoeding per lid dat mee doet in het collectief kan gebruikt worden om allereerst de energiekosten te verlagen. De volgende stap is investeren in eigen energie (zon, wind, water). Dit doe je niet alleen. Wij gaan je helpen.

Interesse in een eigen collectief?

Ben je lid van een vereniging en doet jouw vereniging al mee? Geef aan bij welke vereniging je lid bent en sluit je aan bij het collectief!

Zit je zelf in het bestuur van bijvoorbeeld een vereniging en benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan contact op met mij via de onderstaande knop of bel 010 307 48 90.

Klik hier om jouw vereniging voor te stellen