Wat is Het EnergyZero Collectief

EnergyZero Collectief is voor alle verenigingen die hun leden energie willen aanbieden via EnergyZero. Dat kunnen bedrijven, verenigingen van eigenaren, buurtinitiatieven, sportclubs, coöperaties of andere initiatieven zijn. Als vereniging sluit je een overeenkomst met EnergyZero, een collectief energiecontract. Ben je een lid dan is het mogelijk vanaf dat moment jezelf vrijwillig als klant aansluiten. Per aansluiting ontvangt de vereniging een percentage van de vaste energieleveringskosten. De vereniging kan deze bijdrage vervolgens naar eigen inzicht besteden.

Kies je collectief
Energie tegen vaste lage kosten

Aan de overeenkomst met EnergyZero Collectief zijn geen kosten verbonden. Bovendien brengen wij je geen marge in rekening op de energiekosten. Inkoop = verkoop. Wij rekenen alleen een vast laag bedrag van €9,99 voor de vaste leveringskosten. Bij EnergyZero gaat een lager energieverbruik niet ten koste van de omzet. Er worden geen miljoenen euro’s uitgegeven aan marketingcampagnes of voetbalsponsoring om het merk EnergyZero op de kaart te zetten. Wij hoeven dat dus ook niet terug te verdienen. Dit zal uiteindelijk de nieuwe standaard worden in de energiewereld. Alleen zo kunnen we met iedereen een succes maken van de energietransitie.

Slimme energiebesparing

Bij traditionele energiebedrijven is de marge tussen in- en verkoop van energie een belangrijke inkomstenbron. Hoog energieverbruik is dan ook van levensbelang voor deze bedrijven. Dat staat energiebesparing in de weg. EnergyZero heeft deze belemmering niet. Wij werken samen met onze klanten aan een zo laag mogelijk energieverbruik. Dat gaat niet alleen om de do's en dont's, we hebben ook een handige app die je inzicht bied in jouw verbruik en een uitdagende energiecompetitie. Daarbij gaan de leden met elkaar de strijd aan om minder energie te verbruiken.

Steun jouw vereniging

Als lid steun je jouw vereniging door klant te worden van het collectief. De vereniging ontvangt periodiek een vaste bijdrage per aangesloten lid. Deze bijdrage kan de vereniging naar eigen inzicht besteden. De korting kan bijvoorbeeld teruggegeven worden aan de aangesloten leden. Veel verenigingen en coöperaties kiezen er voor om deze bijdrage te gebruiken om hun eigen energieverbruik en daardoor ook de CO₂ uitstoot verder te verlagen of te verduurzamen. EnergyZero biedt hier allerlei mogelijkheden voor.

Het collectief is flexibel

Omdat we geen dure geld-terug-acties doen of dure sponsoring, hoeven wij geen geld terug te verdienen met langetermijncontracten. Heb je elders toch een betere leverancier gevonden? Dan is de opzegtermijn bij ons maar één maand. Je zit dus nooit ergens aan vast. Heb je interesse en wil jij je aansluiten bij een collectief klik dan op de knop hieronder.

Vind hier jouw collectief