Hoe werkt het?

Je eigen propositie. Energieverbruik en energiebesparing zijn belangrijke onderwerpen voor elke organisatie geworden, waar je graag met je klanten over in gesprek wil. In de samenwerking met EnergyZero bepaal je zelf welke proposities je in de markt zet. Dat kan bijvoorbeeld een combinatie zijn met je bestaande diensten en/of producten. Het kan ook een volledig nieuwe service zijn waarmee je nieuwe markten wil aanboren. Je biedt je eigen propositie gewoon onder eigen naam en merk aan, echter het zal het wel altijd duidelijk moeten zijn dat EnergyZero de energie levert. EnergyZero heeft immers de leveringsvergunning.

Je eigen online energiebedrijf

EnergyZero bouwt voor jouw propositie een eigen online energiebedrijf. Conform jouw eisen en wensen wordt jouw merk vertaald naar de beste manier om jouw klanten van elektriciteit en gas te voorzien. Vanzelfsprekend wel binnen de regelgeving voor (wederverkoop van) energielevering.

Aan het energieverbruik van onze klanten wordt geen geld verdiend. We kopen zo transparant mogelijk onze elektriciteit en gas in, en verkopen tegen dezelfde prijs. We gebruiken flexibele uurtarieven en een slimme meter als belangrijke bron van het dagelijkse energieverbruik van onze klanten. Hoe beter we inzicht kunnen geven in het verbruik en de kosten, hoe beter we kunnen samenwerken. Samen willen we namelijk zorgen voor een zo laag mogelijke energierekening en CO2-uitstoot.

Jouw marketing en sales

Als je een eigen label in de markt zet, verzorg je zelf de marketing en de sales. Jij weet als geen ander hoe jouw klanten denken, doen en communiceren. Als je wilt, kunnen wij je wel adviseren en assisteren. We kunnen ons voorstellen dat je nog niet helemaal vertrouwd bent in de energiemarkt of met energielevering en delen daarom graag alle energiekennis, die je nodig hebt om jouw energielevering tot een succes te maken.

Onze backoffice

EnergyZero verzorgt met eigen energie backoffice software de gehele uitvoering van de energielevering. Van aanmelding en aansluiting, tot administratie en facturatie. Alle facetten en verplichtingen voor de energielevering worden door EnergyZero verzorgd. Daarnaast faciliteren wij de eindklant in een heldere mijn-omgeving met onze slimme tools en applicaties om dagelijks inzicht in energieverbruik en energiekosten te verschaffen.

Interesse? Maak een kennismakingsafspraak

Samen kunnen wij jouw wensen en onze mogelijkheden met elkaar matchen. Wij komen hiervoor graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor aan de Meent 93E in Rotterdam. Maak een afspraak met Auke Ferwerda, directeur van EnergyZero. Bel: 010 – 307 48 90

Maak een afspraak per e-mail