Investering en vergoeding

Als je hebt bepaald hoe jouw eigen energielabel er uit moet gaan zien, stellen we samen vast wat er voor nodig is om dit daadwerkelijk te realiseren. Dit gaat over tijd, inspanning, euro’s en structuur. Om te kunnen starten wordt een online omgeving gebouwd, waaraan wij onze backoffice en systemen kunnen koppelen om jouw klanten van energielevering te voorzien. We moeten ook samen de ideale samenwerkingsvorm kiezen om jouw initiatief en onze energielevering in onder te brengen. Het samen opbouwen van een online energiebedrijf onderscheidt ons van andere partijen.

Maandelijkse vergoeding

Het principe van EnergyZero is duidelijk. Er wordt geen geld verdiend aan het energieverbruik van onze klanten. Eindklanten betalen alleen lage vaste leveringskosten bij EnergyZero. Deze bedragen € 9,99 per maand (incl. BTW). Een eigen energielabel ontvangt een vaste bijdrage van deze leveringskosten per aansluiting per maand. Over de verdeling van deze maandelijkse vergoeding door onze klanten tussen onze leveringswerkzaamheden en jouw marketing en sales inspanningen gaan we graag met je in gesprek.

Interesse? Maak een kennismakingsafspraak

Samen kunnen wij jullie wensen en onze mogelijkheden met elkaar matchen. Wij komen hiervoor graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor in het Groothandelsgebouw, Stationsplein 45 A4.204 in Rotterdam. Maak een afspraak met Auke Ferwerda, directeur van EnergyZero. Bel 010 – 307 48 90. E-mail auke.ferwerda@energyzero.nl

Maak een afspraak per e-mail