Slim Laden

Groener en goedkoper

Bij EnergyZero lopen we voorop in onze diensten en de slimme aansturing van producten. Zo ook in de mobiliteitsbranche. Wij willen het makkelijker, beter en efficiënter maken voor de gebruikers. Met onze Slim Laden app wordt het voor iedereen mogelijk om hun auto te laden op de groenste en goedkoopste momenten. Help jouw klanten daarom hun energierekening te verlagen en hun CO₂ footprint te verkleinen.

Laadpaal en laadpas
diensten

EnergyZero maakt het mogelijk om onder jouw eigen merk laadpalen en -passen te verkopen aan jouw klanten in combinatie met onze overige diensten. Nu de markt voor elektrische voertuigen groeit, wil EnergyZero een one-stop-shop zijn voor bedrijven binnen de mobiliteit die hun dienstverlening willen uitbreiden met energielevering en Slim Laden. Een gedeelte van deze dienstverlening bestaat uit een geïntegreerde factuur, waar alle energie-gerelateerde producten op verrekend worden. Denk aan het energiecontract, het beheer en onderhoud van de laadpaal, de kosten van de laadsessies en de slimme aansturing van de auto. Zo ontvangen jouw klanten slechts één factuur, powered by EnergyZero.

Genoeg reden om jouw klanten onze dienstverlening aan te bieden. De drie belangrijkste op een rij:


Bied Slim Laden aan jouw klanten

Bied jouw klanten de mogelijkheid om hun elektrische auto slim te laden op de goedkoopste en groenste momenten. Stop de laadstekker in de auto en wij doen de rest. Wel zo makkelijk.


Bespaar met ons flex contract

Bied jouw klanten een flex energiecontract aan. Daarmee lever je energie tegen inkoopprijzen. Deze dynamische tarieven zijn doorgaans goedkoper dan vaste tarieven. Klanten kunnen met hun flex contract powered by EnergyZero 10 tot 30% besparen op hun energiekosten.


Stuur jouw klanten één
factuur voor alle diensten

Het maandelijkse voorschotbedrag, de kosten van de laadsessies en de slimme aansturing van de elektrische auto. Dit zijn allemaal diensten die je aan jouw klanten kan bieden met EnergyZero. En het mooie? We zetten het allemaal op één factuur voor je eindklant.

Ik heb al een laadpaal of laadpas
van powered by EnergyZero?

Maak jij al gebruik van onze laadpaal of laadpas? Je kunt ons via de verschillende kanalen benaderen.

  1. Even bellen? 085-0003364
  2. We zijn ook digitaal onderlegd. Mail naar evhelpdesk@energyzero.nl
  3. Of log in op jouw portal.

De Slim Laden app

Verder zijn we druk bezig met het ontwikkelen van de Slim Laden app. Deze zal binnenkort gelanceerd worden. Op dit moment zijn wij de app aan het testen.

MOEITELOOS BESPAREN MET SLIM LADEN

Slim Laden bij EnergyZero maakt het voor jou gemakkelijker om inzicht te krijgen in de planning van het laden. Daarnaast zijn er ook nog andere voordelen:

1 — Automatisch laden op de goedkoopste momenten
Met een flexibel energiecontract wordt jouw elektrische auto opgeladen tijdens de uren dat de prijs van elektriciteit laag is. Zo bespaar je op je energierekening.

2 — Bespaar CO2 door te laden wanneer er meer groene energie is
Je elektrische auto wordt niet alleen op de goedkoopste momenten geladen maar ook op de momenten dat er veel aanbod is van duurzame energie. Doordat je laadt met groene energie, gebruik je minder CO₂ met je stroomverbruik.

3 — Door slim te laden help je het energienet terug in balans
Vanwege een hoog aanbod aan elektriciteit dalen de prijzen. Wanneer je op deze momenten door Slim Laden ook je elektrische auto vol laad help je mee het energieverbruik te verplaatsen naar momenten wanneer er minder vraag is. Zo zorg jij ervoor dat het energienetwerk meer in balans komt.

Met een flex contract kan je naast Slim Laden nu al gebruik maken van
Slim Verwarmen. Hierbij geldt hetzelfde principe. Jouw huis op goedkope momenten verwarmen.

HEB JE EEN VRAAG?

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Slim Laden?

Wat is slim laden?Wat zijn de voorwaarden om me aan te melden voor slim laden?Kan ik een laadpaal aanvragen van powered by EnergyZero?
Kan ik een laadpas aanvragen van powered by EnergyZero?Ik heb technische hulp nodig. Hoe kan ik jullie klantenservice bereiken?Ik heb een vraag