Slim verwarmen

Goedkoper, met evenveel comfort

NIBE levert al jaren de slimste warmtepompen die klaar zijn voor de nieuwe energiewereld.
Door intelligente technologie, Smart Price Adaption, werkt de warmtepomp het hardst tijdens de goedkoopste uren binnen het flex contract van EnergyZero. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan ons klimaat.

neem flex contractBekijk eerst jouw voordeelLogo's NIBE en Powered by EnergyZero

GOEDKOPER VERWARMEN,
EVENVEEL COMFORT

Je huis verwarmen op een energiezuinige en goedkope manier doe je door jouw slimme NIBE warmtepomp te combineren met een flex contract. De warmtepomp bepaalt zelf op welke tijdstippen deze extra werkt om te verwarmen en op welke deze even niets doet. Dit is natuurlijk het meest voordelig op goedkope momenten van de dag, waar een flex contract geknipt voor is.

De warmtepomp anticipeert op de energietarieven, EnergyZero maakt mogelijk dat ook jij dynamische uurprijzen voor stroom ontvangt: het goedkoopste contract met ieder uur aan andere prijs. Eenvoudig besparen mét behoud van jouw comfort: je huis blijft warm!

Genoeg redenen om te kiezen voor een flex contract. De 3 belangrijkste op een rij:


Verwarm je huis op
voordelige momenten

Dit gebeurt zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. De warmtepomp wordt slim aangestuurd. Met jouw NIBE warmtepomp bespaar je tot 15% op je energiekosten.


Bespaar met ons flex contract

Wij leveren energie tegen inkoopprijs. Deze dynamische tarieven zijn doorgaans goedkoper dan vaste tarieven. Maak gebruik van het flex contract van EnergyZero en bespaar 10% tot 30% op je energiekosten.


Verlaag je CO₂ uitstoot

Verbruik sturen naar goedkopere momenten zorgt voor minder CO₂ uitstoot. Dus zonder consessies beter voor het milieu.

in 3 stappen slim verwarmen

  1. Meld je aan voor een flex contract.
  2. Stel Smart Price Adaption in op je NIBE warmtepomp.
  3. Download de EnergyZero app om inzicht te krijgen in je verbruik.
Neem een flex contract

Jouw voordeel

Door een flex contract te koppelen aan je warmtepomp kan je besparen op je energierekening. Hoe dit precies werkt leggen we hieronder uit:

Door het energieverbruik naar voren te schuiven dat nodig is voor de warmtevraag kan men elke dag zowel CO2 als geld besparen.

Met een flex contract kan je naast Slim Verwarmen binnenkort ook gebruik maken van Slim Laden. Hierbij geldt hetzelfde principe. Jouw elektrische auto op goedkope momenten laden. Introductie eind 2022.

HEB JE EEN VRAAG?

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Slim Verwarmen.

Waaraan moet ik voldoen om slim te verwarmen?Hoe stel ik Smart Price Adaption in op mijn NIBE F-Serie warmtepomp?Hoe stel ik Smart Price Adaption in voor mijn NIBE S-serie warmtepomp?
Waarom zou ik overgaan op Slim Verwarmen?Ik heb een vraag