Powered by EnergyZero
meer dan alleen energielevering

We willen aan het front staan van een nieuwe energiewereld. Daarom geven we jouw organisatie via een eigen energiemerk toegang tot en inzicht in de energiemarkt. Onze energiediensten gaan hierbij veel verder dan Energy-as-a-Service alleen.

De visualisatie van een nieuwe energiewereld
Vrachtwagen met levensgrote accu-trailer achterop

Leveren van energie

Alles wat je nodig hebt om energie te leveren aan jouw klanten bieden we in één pakket-op-maat aan. Dat stopt niet bij het leveren van energie voor klein- en/of grootverbruik alleen. We regelen namelijk ook alles van onboarding tot aan jouw eigen admin board waarop je de volledige controle over je klanten en proposities hebt.

Zo werkt het
Een laptop met 't EnergyZero beeldmerk groot in beeld

Energie software platform

We hebben eigen software ontwikkeld die jouw nieuwe energiedienst(en) ondersteunt en verder helpt. Zo geven de heldere mijn-omgeving, slimme tools en applicaties gebruikers op uurniveau inzicht in hun energieverbruik en de bijhorende kosten. En voor jou geldt dat je via ons admin board op één plek terecht kunt voor een volledig inzicht in de energiewereld van jouw klanten. Waar nodig maken we zelfs een koppeling met jouw eigen online omgeving.

Ontdek wat we doen
Simplistische gereedschapskist met kwast en hamer

Productontwikkeling

Hoe kun je jouw business vergroten door middel van energielevering? Vanuit economisch en duurzaam perspectief denken we met je mee over de mogelijkheden die je hebt om nieuwe, relevante producten, diensten en software te ontwikkelen die jouw organisatie versterken. En rekenen we je businesscase rond.

Maak het verschil
Een computer met een fluctuerende grafiek in beeld

Marketing & sales ondersteuning

Onze samenwerking is erop gericht om jouw business case te laten slagen. Zo kijken we bijvoorbeeld mee of jouw ideeën van propositie tot campagne aan de wettelijk eisen van een energiemerk voldoen. En steken we de handen uit de mouwen als het aankomt op conversieverhoging (cross- en upsell) van jouw energiedienst.

Dit kunnen we betekenen

Vergroot jouw business met Energie-as-a-Service