Energy Software Platform

Rekentool & onboarding

We hebben een handige tool ontwikkeld om klanten te onboarden. Deze tool is volledig aan te passen aan jouw propositie en kan gekoppeld worden aan andere systemen. In de basis genereert hij automatisch een aanbod op basis van enkele persoonsgegevens en het verwachte verbruik waarna de klant eenvoudig een contract kan afsluiten. Maar we zijn slim genoeg om de eventuele kosten van jouw nieuwe energiedienst erin mee te nemen voor een naadloze klantbeleving.

Mijn-omgeving

Om jouw klanten te stimuleren efficiënter met hun energiehuishouden om te gaan, is inzicht essentieel. Daarom hebben we een mijn-omgeving ontwikkeld waar klanten per uur, dag, week, maand én jaar kunnen zien wat ze verbruiken of terugleveren. Zo weten ze altijd wat ze besparen of moeten betalen. De mijn-omgeving is volledig op maat te maken en af te stemmen op jouw eigen energiemerk.

Admin board

Op jouw eigen admin board zie je real time hoe jouw energiemerk ervoor staat. Zo heb je volledige inzage in de energiewereld van jouw klanten, controle over het klantportfolio en bieden we je de mogelijkheid om dit dashboard met andere datastromen uit jouw organisatie te koppelen. Zo houd je de regie, het overzicht en inzicht om processen te sturen of bijvoorbeeld nieuwe ideeën en/of campagnes te ontwikkelen.

Facturatie

De maandelijkse- en jaarlijkse (eind)facturatie van al jouw klanten hebben we geautomatiseerd en volledig op jouw energiemerk afgestemd. Ook het debiteurenbeheer is van A tot Z geautomatiseerd tot aan incassoprocessen toe. Zo voldoe je aan alle regels van de ACM en hoef je hier verder niet naar om te kijken. Desgewenst kunnen we de facturatie ook implementeren in jouw eigen systeem of meerdere adressen op één factuur zetten.

API

We kunnen bijna alle gegevens uit onze systemen halen en ontwikkelen hiervoor API’s op maat. Van uurprijzen tot verbruiksgegevens; vertel ons welke data je wilt oproepen en we leveren jou de gewenste API aan.

Bundelen facturen

Stuur je meer dan één factuur naar jouw klanten? Bijvoorbeeld een voor de verbruikte energie en een voor de jouw specifieke energiedienst? Dan kunnen we er ook voor zorgen dat je deze facturen kunt bundelen en tegelijk kunt versturen zonder dat je hiervoor volledig nieuwe systemen moet ontwikkelen.

Zullen we onze kennis
bundelen voor succes?