Leveren van energie

Energielevering

We zijn een softwarebedrijf met leveringsvergunning. Onze basis start dan ook altijd met het leveren van energie aan de klanten van jouw energiemerk. We rekenen hiervoor geen marge op verbruik, maar rekenen per aansluiting een vast bedrag voor de wettelijk verplichte leveringskosten. Hiermee dekken we bijvoorbeeld de operationele kosten. We maken hierbij afspraken hoe we dit bedrag onderling verdelen.

Volledig ontzorgd

Wanneer je energie levert moet je aan een aantal eisen van de ACM voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de onboarding en registratie van (nieuwe) klanten of  het bieden van een platform met volledige inzage in het verbruik. Maar we verzorgen ook de maandelijkse facturatie, jaar- en eindrekeningen, leveren je een complete FAQ aan en verwerken bijvoorbeeld de meterstanden. Onze producten zijn hierbij altijd up-to-date volgens de laatste ACM-richtlijnen en -verplichtingen, uitvoerig getest en bewezen in de praktijk.

Kleinverbruik

Bij ons kun je terecht als jouw nieuwe energiedienst gericht is op kleinverbruik. Dat wil zeggen huishoudens met een elektrische aansluiting van maximaal 3 × 80 Ampère of een gasaansluiting van G25 (40 m³ per uur).

Grootverbruik

Zitten onder jouw klanten niet alleen klein-, maar ook grootverbruikers en wil je toch slimme dingen doen met energie (opwekken en delen)? Ook dan kun je bij ons terecht. Dat wil zeggen dat (een deel van) jouw klanten een grotere aansluiting heeft dan 3 × 80 Ampère of een doorlaatwaarde van meer 40 m³ gas per uur.

De basis van succes begint met een afspraak