Grote veranderingen beginnen klein

Waarom verdienen aan verbruik als we allemaal minder willen en minder moeten uitstoten? Wij maken de energiemarkt in Nederland toegankelijk voor organisaties die met de inzichten in energieverbruik en energieproductie bestaande en nieuwe producten en diensten kunnen (door)ontwikkelen die bijdragen aan het versnellen van onze energietransitie.
Door Energy-as-a-Service.

Onze energiepartners doen het voor

Slim laden met LeasePlan Energy

Nieuwe software ontwikkelen die het mogelijk maakt om het daadwerkelijke verbruik van elektrische auto’s los te koppelen van het thuisverbruik? Zodat je o.a. het net kunt stabiliseren of zo goedkoop mogelijk kunt inkopen en dus opladen?

Zo doen we dat

Een betere wereld met Mijndomein Energie

Een eigen B2C whitelabel voor energie in jouw huisstijl, maar uit het zicht van de gebruiker zo ingeregeld dat het aan alle wettelijke verplichtingen voldoet? Wij hielpen Mijndomein Energie in hun missie om de wereld van energie beter, slimmer en vooral ook toegankelijker te maken voor iedereen.

Ontdek hoe

Energie uit lokale energiebronnen met GroeneStroomLokaal

Rooftop Energy is gespecialiseerd in het leggen van grote zonneparken en wil het mogelijk maken voor de lokale bevolking om deze groene energie af te nemen. Om dit mogelijk te maken is Rooftop Energy gestart met GroeneStroomLokaal.

Lees meer

Zit jij ook vol ideeën?