ANWB Energie

Energie tegen inkoopprijs

ANWB breidt haar dienstverlening uit met een nieuwe propositie: energie tegen inkoopprijs en met dynamische uurprijzen. Hiermee wil ANWB, samen met EnergyZero, energie betaalbaar en duurzaam maken voor haar leden. Want de energietransitie is pas succesvol wanneer we slimmer gaan verbruiken. Juist niet verdienen op kilowattuur of kubieke meter, maar duurzaam verbruik belonen.

In de energietransitie biedt het rekenen van marges op de geleverde energie geen stimulans voor energieleveranciers om minder energieverbruik te promoten. Zij verdienen immers op iedere geleverde kilowattuur of kubieke meter aan energie. En een vast uurtarief motiveert de consument niet om het energieverbruik te verplaatsen naar de momenten waarop het aanbod het grootst is.

Powered by EnergyZero

EnergyZero maakt het mogelijk voor ANWB dynamische uurprijzen te bieden via een energiecontract waarbij geen marges op de energie worden gerekend. De meerwaarde voor ANWB zit juist in het aanbod van een extra dienst. EnergyZero levert niet alleen energie, maar ook alle kennis en software: Energy-as-a-Service.

Ook energie tegeninkoopprijs en met dynamische uurprijzen aanbieden?

Sparren biedt perspectief voor succesvolle zaken