Bliq Energy

Met de slimme batterij-aansturing van Bliq, zelf profiteren van wisselende energieprijzen per uur.

Met de slimme thuisbatterij van Bliq kopen en verkopen consumenten elektriciteit op het meest gunstige moment. Er is al veel aandacht voor het duurzamer opwekken en verbruiken van energie. Maar er valt ook veel winst te behalen met een efficiënte opslag van energie. En dat is precies wat de slimme batterij-aansturing van Bliq doet.

EnergyZero en Bliq bundelen hun krachten, waardoor consumenten nog meer kunnen besparen op hun energiekosten. Met de Powered by EnergyZero oplossing wordt de thuisbatterij gekoppeld aan een dynamisch energiecontract, waarmee je, volledig automatisch, kunt handelen op de energiemarkt (EPEX).

De slimme thuisbatterij past in elk huis, met en zonder zonnepanelen. En kan makkelijk toegevoegd worden aan nieuwe & bestaande batterij-systemen van verschillende merken. Met het innovatieve ontwikkelde algoritme wordt de thuisbatterij dagelijks opgeladen en ontladen op het juiste moment. Soms zelfs twee keer per dag.

Bliq zegt het volgende over onze samenwerking:  “Wij willen het aanbieden van onze slimme batterij aansturing zo makkelijk mogelijk maken. Hier hoort ook de overstap naar een uurprijscontract bij, daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikte partner. De keuze voor Energy Zero is gebaseerd op een gedeelde visie, professionaliteit en ontzorging. We zijn er beiden van overtuigd dat de opkomst van zon- en windenergie vraagt om een nieuwe energiemarkt voor consumenten. Door onze oplossing te combineren met hun platform bieden we de klant een compleet aanbod en uitgebreid inzicht in zijn energiekosten (en verdiensten). Met Energy Zero als energiepartner kunnen we flink gaan schalen!”

Bij EnergyZero zien wij de opslag van energie als de logische volgende stap in het creëren van het energiesysteem van de toekomst. Wij zijn dan ook erg trots op de samenwerking met Bliq.

Powered by EnergyZero

Wij geloven dat een duurzamer en eerlijker energiesysteem begint bij het aanbieden van dynamische energietarieven die per uur (stroom) of per dag (gas) tegen inkoopprijs worden aangeboden. Met de Powered by EnergyZero oplossing bieden wij organisaties de mogelijkheid om energie aan te bieden in combinatie met hun eigen service/product. EnergyZero verzorgt hierbij de levering, administratie en software van de energie.

Bekijk Bliq Energy

Sparren biedt perspectief voor succesvolle zaken