Energie VanOns

Aanbod dynamische tarieven logische volgende stap

Een eerlijk en duurzaam energiesysteem begint bij jezelf en creëer je samen. Energie VanOns, winnaar van de 2022 Duurzame dertig, draagt dat motto als geen ander uit.

Energie VanOns levert 100% groene lokaal opgewekte energie. Lokale energiecoöperatie zijn tevens de lokale energieproducenten van Energie VanOns. Met zonnecentrales of windmolens wekken ze duurzame energie op en verduurzamen ze de buurt, dorp of stad. Deze duurzame energie levert Energie VanOns vervolgens lokaal aan hun klanten. Daarmee ontvangen klanten gegarandeerd energie uit eigen streek.

Volgens Energie VanOns is de toekomst van energie lokaal en groen. Energie VanOns wil een belangrijke rol spelen in de overgang naar deze positieve energie. Door de krachten van lokale energiecoöperaties te bundelen, maken ze lokale groene energie voor en van ons allemaal.

Een logische volgende stap in verduurzamen van energie is het aanbieden van energie tegen dynamische tarieven. En dus slaan Energie VanOns en EnergyZero de handen inéén om efficiënter en dynamischer om te gaan met energie.

Met hun missie van 100% lokaal opgewekte groene energie heeft Energie VanOns inmiddels al ruim honderd energiecoöperaties met duizenden klanten. EnergyZero maakt het mogelijk voor Energie VanOns naast hun bestaand aanbod ook dynamische energiecontracten aan te bieden, in te kopen en af te rekenen.

Energie VanOns: “Wij zijn erg onder de indruk van het software platform van EnergyZero. Het is makkelijk in gebruik en we kunnen klantvragen snel oppakken. Daarnaast krijgen onze klanten nu een uitgebreid overzicht van de gemaakte kosten en energieverbruik tot op uur-niveau nauwkeurig, waardoor ze nog beter inzicht krijgen”.

Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking. En gaan voor een succesvol en langdurig partnerschap.

Created by EnergyZero

Wij geloven dat een duurzamer en eerlijker energiesysteem begint bij het aanbieden van dynamische energietarieven die per uur (stroom) of per dag (gas) tegen inkoopprijs worden aangeboden. Met de Created by EnergyZero oplossing bieden wij organisaties de mogelijkheid om energie aan hun portfolio toe te voegen onder hun eigen naam. En wij achter de schermen de volledige administratie en software faciliteren.

bekijk Energie VanOns

Sparren biedt perspectief voor succesvolle zaken