HVE Energie

Een duurzame totaaloplossing

Sinds de start van HVE in 2015 staan ze bekend als een serieuze speler op het gebied van duurzame oplossingen. Hierbij ontzorgt HVE haar klanten op professionele wijze in het gehele verduurzamingstraject. Van energiescan tot energieneutralisatie en van energie-opwek tot smart-grids.

Eén van de doelen van HVE is om energieverspilling tegen te gaan in een wereld waar we steeds meer energie gebruiken. Bijvoorbeeld door te kijken of lokaal energie opwekken mogelijk is. Vervolgens zal deze lokaal opgewekte energie ook zo lokaal mogelijk gebruikt moeten worden om te zorgen voor zo min mogelijk transport. Dit is de basis voor een slim energienet.

“De innovatieve toekomstvisie van HVE mondt vanaf heden uit in een samenwerking met EnergyZero voor het leveren van volledig groen opgewekte energie. Na het verminderen van verspilling en het zelf opwekken van energie kan HVE nu een nóg completere dienst aanbieden aan haar klanten.”
HVE

Door energie toe te voegen aan het volledige pakket duurzame oplossingen verwacht HVE nog meer deuren te openen naar de particuliere en kleinzakelijke markt voor energielevering. Daarnaast zal het in de toekomst dus ook de smart-grids voorzien van extra groene energie als vangnet op het moment dat de eigen opwerk tijdelijk onvoldoende is. Kortom: een veelbelovende samenwerking.

Powered by EnergyZero

HVE neemt je bij de hand en helpt je door het volledige proces heen om met verschillende duurzame oplossingen te besparen op de energierekening. Op deze manier helpt HVE bedrijven en particulieren met de duurzame doelstellingen die wij met heel Nederland op papier hebben gezet. Om de volgende stap te kunnen zetten had HVE ook controle nodig over de energie zelf en de energierekening. EnergyZero heeft dit mogelijk gemaakt. HVE Energie heeft zijn eigen onboarding, proposities en persoonlijk energie inzicht voor elke klant waarin al het energieverbruik en de kosten hiervan overzichtelijk staan weergegeven in de eigen stijl van HVE.

Bekijk de website