Independer

Jouw gratis verbruiksinzicht

Wij zijn samen verantwoordelijk voor het leefbaar houden van onze wereld. Dit maakt het noodzakelijk om ons verbruik zoveel mogelijk te beperken. Hoe doe je dat het best? Je kunt de eerste stap al zetten door jouw verbruik bij te houden.

Independer helpt jou graag bij het regelen van jouw financiële zaken. Of het nu gaat om een autoverzekering, inboedelverzekering of energiecontract. Independer begeleidt jou bij het kiezen van de aanbieder die het beste op jouw wensen aansluit en helpt je zo ook op jouw vaste lasten te besparen. Het belangrijkste is immers dat je een volledig overzicht hebt van de aanbieders op de markt, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen. Bovendien ontvang je altijd een extra dienst afhankelijk van het product dat je via de Independer website koopt. Wanneer je een energiecontract via Independer afsluit, krijg je namelijk het Gratis Verbruiksinzicht erbij.

Independer biedt de mogelijkheid om inzicht te bieden in jouw verbruik en eventuele teruglevering aan het energienet. Via de app kun je per maand, week en dag en uur inzien hoeveel stroom en/of gas je hebt verbruikt en welke kosten je daarbij hebt gemaakt. De kosten in het Independer verbruiksinzicht worden berekend op basis van de afgesproken tarieven van het contract wat de klant op de Independer-website gekozen heeft. Ook weergeeft de app de hoeveelheid opgewekte energie en hoeveel geld je daarmee hebt opgewekt. Verder wordt in een overzichtelijke grafiek weergeven hoeveel energiekosten je per maand hebt gehad en of jouw werkelijke verbruik in lijn is met het verwachte jaarverbruik dat in jouw contract aangehouden. Indien jouw eigen energieleverancier niet de mogelijkheid biedt om jouw daadwerkelijke verbruik in de app te weergeven of hun app niet overzichtelijk is, biedt de Independer Gratis Verbruiksinzicht de perfecte oplossing.

Powered by EnergyZero

Normaal gesproken kan enkel jouw energieleverancier inzicht bieden in jouw verbruik. EnergyZero heeft ervoor gezorgd dat Independer middels een ODA-autorisatie verbruiksdata uit de slimme meter mogen ontvangen. Vervolgens koppelen wij via onze software de data aan de door ons gebouwde app, zodat iedereen die het Independer verbruiksinzicht activeert zijn of haar eigen energieverbruik en -opwek kan monitoren, volledig in de huisstijl van Independer.

gratis verbruiksinzicht

Sparren biedt perspectief voor succesvolle zaken