ZonderGas Energie

Ons doel is om jouw gasrekening
met 100% te verlagen

Zonnepanelen, warmtepompen en thuisbatterijen. We zien deze producten steeds vaker voorbijkomen. Niet alleen maak je je woning op deze manier duurzamer, ook kun je aardig wat besparen op jouw energierekening. ZonderGas heeft zelfs het doel om jouw gasrekening met 100% te verlagen. Zonder gas betekent meer stroomverbruik. Daarom start ZonderGas zelf met het leveren van energie. Krijg totale controle op jouw energieverbruik en dat voor de inkoopprijs.

ZonderGas is de expert op het gebied van het verduurzamen van je woning. Of je nu van het gas af wilt of zelf energie wilt opwekken, ZonderGas biedt je verschillende producten en diensten aan hiervoor. Steeds meer woningen gaan namelijk van aardgas af, dus het is belangrijk om na te denken over alternatieven als bijvoorbeeld je woning verwarmen of koken. Denk bij het huis verwarmen zonder gas aan elektrische vloerverwarming, infrarood panelen, een warmtepomp of zelfs plafond- en muurverwarming. Met de nieuwe technologieën van vandaag wordt van het gas af gaan steeds makkelijker. Deze oplossingen zorgen voor meer stroomverbruik. Daarvoor heeft ZonderGas ook een oplossing. Denk hierbij aan zonnepanelen in combinatie met een accu. Sla de zonne-energie op voor wanneer jij het nodig hebt.

Via ZonderGas heb je nu de mogelijkheid om niet alleen duurzame producten aan te schaffen, maar ook om een energiecontract af te sluiten met 100% groene stroom. Is jouw woning nog niet van het gas af? Maak je dan geen zorgen. ZonderGas Energie levert CO2-gecompenseerd gas, zodat je altijd een positieve impact maakt op het klimaat zolang je nog niet van het gas af bent. Bovendien biedt ZonderGas Energie je per uur inzicht in jouw verbruik, zodat je precies weet wanneer je hoeveel energie verbruikt.

Powered by EnergyZero

ZonderGas Energie is mede mogelijk gemaakt door EnergyZero. De gehele backoffice wordt door EnergyZero geregeld. Hierbij kun je denken aan de onboarding, de facturatie en de klantenservice. Van A tot Z is geregeld zodat ZonderGas zich kan blijven focussen om hun missie. EnergyZero houdt het toestappen tot de energiemarkt laagdrempelig voor bedrijven die hun bestaande producten- en dienstenportfolio willen uitbreiden en versterken met energielevering.

zondergas energie

Sparren biedt perspectief voor succesvolle zaken