Verrijk je business met
Energy-as-a-Service

EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie.

We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning voldoen we via slimme backoffice systemen aan alle wettelijke verplichtingen van registratie tot facturatie. Zo houden we samen tijd over om businessmodellen (door) te ontwikkelen die niet alleen groen, maar ook economisch interessant zijn.

In de dagelijkse praktijk houden we ons naast het leveren van energie dan ook bezig met productontwikkeling. Zo verbeteren we dagelijks onze backofficesystemen en ontwikkelen we nieuwe software die alles nog makkelijker of efficiënter maakt. Daarnaast ondersteunen we onze klanten bij hun marketing en sales. Want ook al willen we het liefst breken met het verleden, we moeten ons nog even aan de geldende spelregels houden.

Met EnergyZero voeg je daarom energielevering als service aan je portfolio toe. Het geeft je de mogelijkheid om dagelijks met je klant over energie te praten en hem bewust te maken van nieuwe, relevante producten en diensten waarmee we allemaal wat winnen.

Zullen we kennismaken?