Modelcontract

Het EnergyZero Modelcontract is een standaard contract zoals dat door alle energieleveranciers in Nederland wordt aangeboden. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Het modelcontract werkt met een variabel tarief, waarbij EnergyZero elk half jaar haar tarief kan wijzigen op basis van de marktontwikkelingen. Een slimme meter is niet verplicht, maar wordt optioneel aangeboden om wel elke dag inzicht te kunnen verschaffen in het energieverbruik.

Bereken hier jouw maandbedrag
Kijk op jouw laatste eindafrekening om precies te zien hoeveel jouw verbruik per jaar is. EnergyZero neemt de voorspelling van de gemiddelde jaarprijs voor elektriciteit en gas als uitgangspunt voor de berekening van jouw maandbedrag. De berekening gaat uit van de meest voorkomende aansluiting voor kleinverbruik (elektriciteit: max. 3x 25A, gas: max. doorlaatwaarde G6). Het definitieve maandbedrag wordt voor jou persoonlijk berekend in de aanmeldingsprocedure en zou voor jouw aansluiting lager of hoger kunnen uitpakken.
i

Vul hieronder jouw adresgegevens in en bereken jouw maandbedrag.

Teruglevering

Als je zelf energie opwekt, zijn er momenten dat je minder verbruikt dan dat jouw energievoorziening opwekt. Op die momenten lever je terug aan het elektriciteitsnetwerk. Je dient dat van te voren te melden aan de netbeheerder in jouw regio. Jouw terug geleverde kWh’s worden uiteindelijk op de jaarnota verrekend volgens de salderingsmethode. Dat betekent dat na een jaar jouw afgenomen elektriciteitsverbruik verminderd wordt met jouw terug geleverde hoeveelheid kWh’s. Heb jij over een heel jaar meer terug geleverd dan je hebt verbruikt, dan krijg je bij ons modelcontract over dat deel 0,04 euro per kWh terug.

Overstappen en wettelijke bedenktermijn

EnergyZero regelt voor jou de volledige overstap van je oude energieleverancier naar EnergyZero. Je hoeft daar helemaal niets voor te doen. Voor elke succesvolle aanmelding bij EnergyZero heeft de klant een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Daarom zullen wij je ook pas op de 15e dag na het afsluiten van de overeenkomst gaan leveren. EnergyZero verzorgt geen spoedaansluitingen. Download het modelformulier voor ontbinding als je je bedacht hebt en stuur ons een e-mail.