ENERGY-AS-A-SERVICE – HET BEGINT MET ENERGIE

Rotterdam, 20 december 2021 – EnergyZero bekleedt vol trots haar positie als innovator binnen de energiemarkt. Eén van de belangrijkste punten waarin wij verschillen van de rest, is onze Energy-as-a-Service businessmodel. Het energiecontract vormt bij ons namelijk niet het eindpunt, maar is juist de basis voor de overige diensten die wij onze partners bieden. Wil je hier meer over weten?

Wat is Energy-as-a-Service?

Zoals hierboven al vermeld, wordt het voor bedrijven die hun huidige dienstverlening willen uitbreiden met energie versimpeld om toe te treden tot de energiemarkt. Hoewel enige kennis over de energiemarkt uiteraard belangrijk is, hoeven whitelabels niet te veel tijd te investeren in het uitzoeken van verplichte processen voor het beleveren van eindklanten. Bovendien kunnen er allerlei diensten of producten gezamenlijk worden ontwikkeld om de eindklanten zoveel mogelijk te binden aan jouw merk.

Waarom Energy-as-a-Service?

Energy-as-a-Service draait om het toevoegen van allerlei diensten aan het energiecontract om zo whitelabels in staat te stellen gemakkelijk en zonder een grote investering energie aan hun portfolio aan reeds bestaande producten of diensten toe te voegen. Dankzij dit businessmodel worden kosten en tijd beperkt, omdat whitelabels zich niet vanaf punt A hoeven te verdiepen in de energiewereld. Wij van EnergyZero hebben hier namelijk al de nodige kennis en ervaring opgedaan, waardoor het voor andere bedrijven gemakkelijker wordt om toe te treden tot de energiemarkt. Het is binnen deze constructie gebruikelijk dat de eindgebruiker in de vorm van een abonnement gebruik kan maken van verschillende aanvullende producten of diensten op hun energiecontract, zoals zonnepanelen en laadpalen.

Welke diensten biedt EnergyZero?

Bij EnergyZero vormt het energiecontract de basis. Wij ontzorgen onze partners volledig gedurende het proces om eindgebruikers te kunnen voorzien van stroom en gas onder hun eigen naam. Hierdoor hoeven zij zich niet druk te maken over de praktische aspecten van het energiecontract. Vraag je je af hoe we dit precies doen? Kijk dan hier.

ANWB gaat groene energie leveren tegen kostprijs

De ANWB introduceert ANWB Energie: groene stroom en gas uit Nederland tegen de werkelijke kostprijs. Abonnees betalen allemaal hetzelfde eerlijke en transparante tarief, dat ook op langere termijn eerlijk blijft.
Lees verder…

Eindelijk privé en zakelijke energie gescheiden voor thuiswerkende zzp-ondernemers

Vandaag introduceert Mijndomein Energie de Energiesplitter. Het is nu mogelijk om als zelfstandig ondernemer, die in deze tijd veel al thuis werkt, de groene energie van Mijndomein Energie te splitsen via het particuliere energiecontract. Het zakelijke verbruik komt op een aparte factuur, terwijl alle voordelen van een particulier energiecontract blijven bestaan.
Lees verder…

EnergyZero: één van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland

Uit het Onderzoek Duurzaamheid Stroomleveranciers dat jaarlijks wordt uitgevoerd door de Consumentenbond i.s.m. WISE en Natuur & Milieu is EnergyZero als één van de groenste energieleveranciers uit de test gekomen. We steken zelfs met vlag en wimpel uit boven grote namen als Greenchoice en Vandebron op het gebied van duurzaamheid. De inkoop en levering van onze stroom is beoordeeld met een cijfer van 9,8!
Lees verder…