Wie kan de meeste energiebesparing realiseren?

De energiecompetitie van EnergyZero daagt jou en jouw groep uit om zoveel mogelijk energie te besparen. Ontdek hoe jouw verbruik eruit ziet in vergelijking met de andere leden in de groep. Elke week start weer een nieuw ronde met een nieuwe energybattle. Durf jij de strijd aan met buren, vrienden of je collega’s?

Ga de strijd aan met jouw buren, vrienden of vereniging

Een energiecompetitie wordt in een besloten groep georganiseerd. Of het nou de mensen uit straat zijn, van het bedrijf of van de sportvereniging. Je bepaalt met de groep wie er aan mee mogen doen. Je krijgt inzicht in het resultaat van de totale groep en in jouw verbruik ten opzichte van anderen. Probeer samen zoveel mogelijk te besparen.

Bereken hier jouw maandbedrag
Kijk op jouw laatste eindafrekening om precies te zien hoeveel jouw verbruik per jaar is. EnergyZero neemt de voorspelling van de gemiddelde jaarprijs voor elektriciteit en gas als uitgangspunt voor de berekening van jouw maandbedrag. De berekening gaat uit van de meest voorkomende aansluiting voor kleinverbruik (elektriciteit: max. 3x 25A, gas: max. doorlaatwaarde G6). Het definitieve maandbedrag wordt voor jou persoonlijk berekend in de aanmeldingsprocedure en zou voor jouw aansluiting lager of hoger kunnen uitpakken.
i

Vul hieronder jouw adresgegevens in en bereken jouw maandbedrag.