Wie is mijn netbeheerder?

Om gebruik te kunnen maken van EnergyZero inzicht is een slimme meter vereist. Deze is aan te vragen bij jouw netbeheerder. Hieronder vind je alle netbeheerders. Weet jij niet wie jouw netbeheerder is? Geen probleem, lees hieronder hoe je hier achter kan komen.

Waarom heb ik een slimme meter nodig?

Om jou inzicht aan te bieden is een slimme meter verplicht. Een slimme meter kan namelijk op afstand meterstanden sturen naar jouw energieleverancier of andere partijen die jij hier specifiek toestemming voor geeft. Zonder deze snelle verbinding is het helaas niet mogelijk om jou inzicht te bieden in jouw energieverbruik. Wil jij een slimme meter aanvragen bij jouw netbeheerder? Klik hieronder dan op jouw netbeheerder en vul het aanvraag formulier in.

Hoe vraag ik mijn slimme meter aan?

Nog geen slimme meter? iedereen in Nederland krijgt op een gegeven moment één aangeboden door de netbeheerder. Wanneer jij de slimme meter sneller geïnstalleerd wil hebben kan je deze aanvragen bij jouw netbeheerder. Klik op jouw netbeheerder om naar het aanvraagformulier te gaan. Stedin, Liander, Enexis, Enduris, Westlandinfra en coteqnetbeheer. De kosten voor het installeren van een slimme meter zijn 72,60.

Weet jij niet wie jouw netbeheerder is? Ga dan naar het eancodeboek.nl.