Wij willen de wereld veranderen
door dichtbij onszelf te blijven

De visualisatie van een nieuwe energiewereld

Energy-as-a-Service is
ons startpunt

Wij zijn een softwarebedrijf met leveringsvergunning en leveren Energy-as-a-Service. Hiermee krijg je toegang tot de energiemarkt om nieuwe, duurzame businessmodellen te ontwikkelen.

LEES MEER OVER ONS
Een persoon stelt een levensgrote batterij in

Missie

We maken de energiemarkt in Nederland toegankelijk voor organisaties die met inzicht in energieverbruik en -productie bestaande en nieuwe producten en diensten kunnen (door)ontwikkelen die bijdragen aan het versnellen van onze energietransitie.

Een persoon bezorgt pakketen met een e-auto

Visie

We willen aan het front staan van een nieuwe energiewereld en deze voor organisaties (en hun consumenten) bereikbaar maken via een eigen energiemerk zonder marges op verbruik. Deze snelstart helpt hen bij het (door)ontwikkelen van relevante diensten en businessmodellen die klanten helpen met een efficiëntere energievoorziening alsook het verduurzamen van hun energieverbruik. Hierbij geven we strategisch advies passend bij de organisatie en de te verwezenlijken doelstellingen. Doelstellingen die niet alleen ‘groen’, maar ook economisch interessant zijn.

Een persoon benadert een levensgrote tablet

Belofte

Elke organisatie kan energie inzetten als basis voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die een relevante bijdrage leveren aan een duurzamere maatschappij. Als softwarebedrijf met een vergunning voor energielevering ontzorgen we je volledig op het gebied van alle (wettelijke) verplichtingen die horen bij energielevering: van registratie tot facturatie. Daarnaast monitoren en analyseren we alle energiedata. Zo houd jij tijd en focus over voor alles wat nodig is om jouw idee(ën) goed in de markt te zetten.

'de grootste winst zit in duurzame oplossingen,
niet in de marge op een kWh of m³'

Goed verhaal? Goed gesprek!