Eindelijk privé en zakelijke energie gescheiden voor thuiswerkende zzp-ondernemers

Rotterdam, 25 januari 2020 – Vandaag introduceert Mijndomein Energie de Energiesplitter. Het is nu mogelijk om als zelfstandig ondernemer, die in deze tijd veel al thuis werkt, de groene energie van Mijndomein Energie te splitsen via het particuliere energiecontract. Het zakelijke verbruik komt op een aparte factuur, terwijl alle voordelen van een particulier energiecontract blijven bestaan.

Lees artikel

EnergyZero: één van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland

Uit het Onderzoek Duurzaamheid Stroomleveranciers dat jaarlijks wordt uitgevoerd door de Consumentenbond i.s.m. WISE en Natuur & Milieu is EnergyZero als één van de groenste energieleveranciers uit de test gekomen. We steken zelfs met vlag en wimpel uit boven grote namen als Greenchoice en Vandebron op het gebied van duurzaamheid. De inkoop en levering van onze stroom is beoordeeld met een cijfer van 9,8!
Lees verder…

Energy-as-a-service – Het begint met energie

EnergyZero bekleedt vol trots haar positie als innovator binnen de energiemarkt. Eén van de belangrijkste punten waarin wij verschillen van de rest, is onze Energy-as-a-Service businessmodel. Het energiecontract vormt bij ons namelijk niet het eindpunt, maar is juist de basis voor de overige diensten die wij onze partners bieden. Wil je hier meer over weten?
Lees verder…